Andjelka Ducic

O meni

Ko sam ja?

expose-seperator

Zdravo, ja se zovem Anđelka i ja sam marketing geeketa. Internet je moje igralište, a laptop omiljeni aksesoar. Bavim se Internet marketingom, društvenim mrežama, PR-om, pisanjem i online komunikacijom u globalu. Obožavam kafu i pišem blog posvećen istoj.

Ako ne budete mogli da me prepoznate, ja sam verovatno ona osoba koja uporedo kuca na laptopu i tabletu, ispija svoju petu kafu i usput popravlja šminku dok smišlja novu kampanju.

Moj Facebook status: tražim nove izazove. Ako imate neki uzbudljiv projekat, ideju ili posao, ne oklevajte da me kontaktirate. Ako vam je potreban savet u vezi sa Internet marketingom, društvenim mrežama, pisanjem i slično, rado ću vam pomoći. A ukoliko vam treba recept za najbolju kafu, znam i to.

Radim sa timom kvalitetnih ljudi (dizajnera, programera, kreatora sadržaja…) sa jednim ciljem na umu – da Vaše digitalno prisustvo podignemo na viši nivo i ostvarimo Vaše poslovne ciljeve. Naše usluge podrazumevaju celokupni Internet doživljaj Vašeg biznisa – od osmišljavanja i podizanja sajta (ili redizajna postojećeg), osmišljavanja sadržaja za Vaš sajt (na engleskom i srpskom; po potrebi angažujemo prevodioce za druge jezike), preko pozicionaranja sajta na Google-u i drugim pretraživačima, digitalnog marketinga u celosti (promocija na društvenim mrežama, AdWords, remarketing, affiliate marketing), do offline podrške, organizacije događaja i izveštavanja.

Kontaktirajte me za više informacija i besplatnu analizu Vašeg digitalnog prisustva.

Želite da podignete Vaše digitalno prisustvo na viši nivo?
expose-seperator

Kontaktirajte me!